Mooie armbandjes van fijne glas kraaltjes Stainless Steel en natuurstenen kraaltjes. 

 

Op mijn website kun je sieraden bestellen van het merk Vestopazzo.

Dit merk draag ik zelf al jaren en het materiaal heet Brass en is vermengd met koper en messing. Ook wordt de collectie nu uitgebreid met de aluminium sieraden vooral de armbanden. Ze zijn heel licht om te dragen en super trendy. Al deze materialen blijven mooi in het dragen ervan. 

Ben zeer enthousiast over dit merk en het dragen ervan.  

 

Mooie Stainless Steel armbanden met spreuken. Stevige klik sluiting en mooi te dragen met meerdere armbanden.

Kijk goed welke je wilt bestellen.

Verzending is gratis!

Hoe mooi is deze Brass armband van Vestopazzo! Deze band kun je ook iets ombuigen en passend maken. 

Dikke mooie Brass armband in ongelijke grove vorm. Prachtige gouden kleur en fijn om te dragen. Deze mooie banden zijn van het merk Vestopazzo. Ze zijn mooi te combineren met andere en meerdere armbanden.

Bracelet Snake

€ 18,95

Bracelet Snake

€ 18,95

Prachtige band van Brass materiaal en van het merk Vestopazzo.

Draag het zelf al jaren en het materiaal blijft mooi.

Caro Bracelets

€ 17,50

Caro Bracelets

€ 17,50

Drie mooie Brass armbanden die bijelkaar horen. Deze zijn van het merk Vestopazzo. Twee gewafelde en de middelste is een gehamerde band. 

Drie in elkaar gezette Brass armbanden van het merk Vestopazzo. Voelen heel licht aan en is prettig om te dragen.

Fine Bracelet

€ 7,00

Fine Bracelet

€ 7,00

Heel mooi bewerkt bandje wat je kunt stellen. Super leuk bewerkt en heel fijntjes. Ook van Vestopazzo en een Brass materiaal. 

Goldie

€ 12,95

Goldie

€ 12,95

Zand / bruin kleurige kraaltjes gecombineerd met goud.

Pull Tie sluiting.

Mooie zilverkleurige glas kraaltjes met stainless steel bolletjes. 

Pull Tie sluiting.

Moon Stone

€ 12,95

Moon Stone

€ 12,95

Moon Stone chip pieces. Fijne grijze matte glas kraaltjes met stainless steel gouden kralen en maan steentjes.

Pull Tie sluiting.

Chip Turquoise

€ 12,95

Chip Turquoise

€ 12,95

Mat grijze glazen kraaltjes met turquoise natuur steentjes. 

Pull Tie sluiting.

Grey and Gold

€ 12,95

Grey and Gold

€ 12,95

Prachtige mat grijze glazen kraaltjes met Stainless Steel gouden bolletjes. 

Pull Tie sluiting

Dit zijn echt hele fijne armbanden om te dragen. Ze zien er prachtig uit en vooral op een gebruinde huid omdat ze zo helder van kleur zijn. Als je ze draagt stoten ze niet of zitten vervelend aan je pols, ideaal al je op je toetsen bord zit te werken. Je kunt er natuurlijk meerdere dragen ideaal! Ze zijn ook mooi te combineren met je andere sieraden.  

  • Boeddhistische Armband - Goud
  • Materiaal: zacht plastic gevuld met bladgoud
  • Afgesloten met mantra voor liefde en bescherming
  • Flexibel, lichtgewicht en waterbestendig
  • Te verkrijgen in  (5 mm) dikte

Deze armbanden hebben hun oorsprong in de Aziatische tempels waar de armbanden zijn gezegend door de boeddhistische monniken. Een gouden ring (armband) symboliseert eindeloze liefde en eenheid. Dit is ook de reden waarom deze armbanden vaak als cadeautje aan geliefden of vriendinnen wordt gegeven. Mantra Gouden Banden

 

Dit is de maat M

Deze Origineel Gold Leaf Temple Bangles zijn handgemaakt met hetzelfde authentieke bladgoud dat in boeddhistische tempels wordt gebruikt om de gouden Boeddha's te bedekken. Bladgoudvlokken en goudstof worden gebruikt om prachtige hypoallergene buigzame buisarmbanden te vullen. Hun glans, charme, chic en comfort hebben ze beroemd gemaakt, maar het is hun unieke spirituele betekenis die ze tijdloos maakt. 

Traditioneel werden resten van goudvlokken verzameld door boeddhistische monniken bij tempelceremonies en offers. Ze gebruikten het om elke armband te vullen en te verzegelen met een beschermende mantra-connector en heilige oliën. Tot op de dag van vandaag worden ze door monniken aan tempelbezoekers gegeven voor geluk.

Elke armband is met de hand gemaakt en daardoor uniek en draagt een heilig karakter. De armbanden zijn flexibel (gemakkelijk aan en uit te doen), lichtgewicht, comfortabel en stil om te dragen. Ze stapelen perfect en zien er het beste uit wanneer ze in hoeveelheid worden gedragen (zero tinkellings) op een enkele pols voor een optimaal effect.

Elke Gold-Leaf Temple Bangle draagt de mantra's van liefde en geluk en is bedoeld om bescherming en geluk te brengen. De Mantra-connector is zichtbaar door de buis. Omdat het is bedekt met echt goud (90%), zal het na verloop van tijd iets donkerder worden, wat bijdraagt aan de charme en uniciteit van de armband. De Mantra-gravure is เมตตามหานิยม = Liefde, en โชคลาภ = Geluk.

Heel gaaf om ze door elkaar te dragen de dunne en de dikkere banden. Ik zelf heb ze al zo'n 4 jaar om en heb ze eigenlijk nooit meer afgedaan ook niet bij het slapen gaan en bij het douchen. Ze blijven gewoon hun charme houden.