Verzenden

Bestellingen die voor 16.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde werkdag nog verzonden (mits op voorraad). Je kunt je pakket in de meeste gevallen volgen via Track & Trace. 

Nederland

Op adres geleverd                       6,95 euro 
Tot een bedrag van € 75,-            DPD verzending Track & Trace €4,95
Tot een bedrag van € 50,-            DPD ophalen op afhaalpunt €5,95

Binnen NL boven een bedrag van € 75,-       Gratis!

 

Verzorgingsadvies van je sieraden.

Je sieraad uit de collectie van van Stoer met Style is met veel liefde en zorgvuldigheid gemaakt. Sommige sieraden zijn besteld bij groothandels. Je hebt je sieraad met zorg uitgezocht en je wilt er nog lang plezier van hebben. Het is belangrijk om je sieraad zorgvuldig te behandelen. Draag het daarom niet tijdens het slapen, douchen, sporten of soortgelijke activiteiten. Vermijd contact met water, parfum, haarlak en bodylotion. Zo blijft je sieraad langer mooi! De meeste sieraden worden vermeld van welk materiaal het gemaakt is.

 

Verzenden en Retouneren

Ben je niet tevreden over je bestelling, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren (sale artikelen binnen 8 dagen).
De retourtermijn gaat in vanaf datum vermeld op het bestelformulier. Artikelen dienen onbeschadigd, ongebruikt, reukvrij (denk hierbij aan parfum-, rook-, kook- of lichaamsgeur) en voor zover mogelijk in de originele verpakking, voorzien van de originele labels & aangehechte prijskaartjes te worden geretourneerd. Als wij constateren dat kleding is gedragen of gewassen, wordt het onmiddellijk naar je teruggestuurd.

 

Retour adres 

Marina Kathmann

Katwoudehof 22

6843 BX Arnhem

 

Terugbetaling

Het volledige aankoopbedrag (minus eventuele retourkosten) wordt binnen 5 werkdagen na ontbinding teruggestort op je rekening. Van iedere ruil- of retourzending zijn de verzendkosten voor de afzender. Een retourpakket blijft tot ontvangst de verantwoordelijkheid van jou als zender.

In het geval van een beschadigd, of verkeerd geleverd artikel neem dan binnen 24 uur contact op met onze klantenservice met de melding van je order en klacht. Wij sturen je dan een retouretiket voor de terugzending. Zonder vooraf contact over retour klacht geen vergoeding verzendkosten. Wij doen ons uiterste best om zo realistisch mogelijke productfoto's te plaatsen. Het kan voorkomen dat de kleuren van de foto's niet exact overeenkomen met de kleuren van het daadwerkelijke item. Een lichte kleurafwijking geeft geen recht het product kosteloos te retourneren.

 

Privacy Policy

Dit is de website van Stoer met Style
Ons vestigingsadres: Katwoudehof 22
Ons postadres: Katwoudehof 22  6843 BX Arnhem

 

Er gaat wat veranderen in de privacywetgeving, graag je aandacht voor het volgende:

We willen graag van de gelegenheid gebruik maken om je hierover verder te informeren. Zo weet je precies wat er met jouw gegevens gedaan wordt.

Stoer met Style maakt enkel gebruik van (de door jou ingevoerde) persoonlijke gegevens voor: bestellingen, contact opnemen m.b.t. je bestelling. Onder deze persoonlijke gegevens vallen onder andere: je voor- en achternaam, telefoonnummer, adresgegevens en je e-mailadres. We gebruiken deze data alleen voor directe communicatie met jou als klant en het versturen/leveren van bestellingen. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden.

Je e-mailadres wordt dus enkel gebruikt voor direct contact.

Op deze manier kunnen we nog wel (indien nodig) rechtstreeks contact met je opnemen over bestellingen en leveringen. Als je een account op de website hebt, dan heb je zelf ook altijd inzage in je gegevens.

Wil je toch dat je gegevens verwijderd worden, of heb je vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan per e-mail (info@stoermetstyle.nl) Geef hierbij je voor- en achternaam en mailadres door en het verzoek dat je graag uit ons systeem verwijderd wilt worden.

We hopen dat we je hiermee voldoende hebben geïnformeerd en we hopen je nog lang te mogen verwelkomen als klant in mijn atelier en webshop!